2015.06.02. A Quaestor Értékpapír Zrt. „f.a.” felszámolójának közleménye

A hitelezői igények benyújtási határidejének 2015. június 1-jei lejártára tekintettel a felszámoló megkezdte a beérkezett hitelezői igények feldolgozását. A hitelezői igények rögzítéséről automatikus e-mail üzenetben értesülnek azon ügyfelek, akik elérhetősége a rendszerben fel van tüntetve. A felszámoló a hitelezői igényeket felülvizsgálja, annak visszaigazolásáról minden esetben postai úton kapnak tájékoztatást, melynek megérkezéséig kérjük szíves türelmüket.
A Quaestor Értékpapír Zrt. „f.a.” vagyonát illetően a Nemzeti Nyomozó Iroda a zár alá vételt részben feloldotta. A felszámoló a rendelkezési jogkörébe tartozó vagyont felülvizsgálja, melynek legfőbb célja az egyes ügyfeleket megillető vagyonelemek rendelkezésre állásának és kiadhatóságának megállapítása.
A vizsgálat alapján azonosított ügyfélvagyon kiadása azokra az értékpapírokra, befektetési termékekre terjedhet ki, amelyeknek a tulajdonosai beazonosíthatóak, ezért azok tényleges kiadásához szükség van az ügyfelek személyes azonosítására és ellenőrzésére. A kiadható ügyfélvagyon azonosítását követően külön közleményt adunk ki arról, hogy az értékpapírok kiadására milyen eljárás keretében kerül sor.

Közlemény letöltése

QUAESTOR Értékpapír és Befektetési Zrt. "f.a."
Webdesig: ItJump Kft.