2016.08.10. Tájékoztató a QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” ügyfelei számára

Budapest, 2016. augusztus 10. – A Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) tájékoztatja a QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” ügyfeleit, hogy költözés miatt az ügyintézés szünetel 2016. augusztus 19-28. között.
A QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” központi ügyintézését biztosító irodája új helyre költözik. A költözés miatt 2016. augusztus 19-28. között az ügyintézésre nincs lehetőség az új iroda infrastrukturális kialakítása és a háttérrendszerek (telefon, internet, stb.) felállításáig. A költözés a kiadási iroda tevékenységét is érinti.
2016. augusztus 29-től az ügyintézés megindul, a kiadási iroda munkatársai az idopont@qepfa.hu e-mailcímen bejelentkezett ügyfeleket telefonon megkeresik a személyes ügyintézési időpont egyeztetése céljából, ill. a postai úton megküldött, közjegyző által hitelesített transzferálási és átutalási megbízások feldolgozása is folytatódik.
A költözés és irodakialakítás időszakában a Saxo Banknál lévő letéti helyen elhelyezett ügyélvagyon kiadáshoz kapcsolódó személyes ügyintézés az Equilor Befektetési Zrt-nél folyamatosan zajlik, azonban a felvett megbízások teljesítése tekintetében pár napos késedelem előfordulhat.
A QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” telefonos és e-mail elérhetőségei a költözést követően változatlanok maradnak.
A QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” munkatársai és a felszámoló mindent megtesz annak érdekében, hogy a vagyonkiadás folyamata mielőbb zökkenőmentesen folytatódhasson.
Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft.

Közlemény letöltése

QUAESTOR Értékpapír és Befektetési Zrt. "f.a."
Webdesig: ItJump Kft.