2016.10.25. Tájékoztató a QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” ún. Quaestor kötvényen alapuló igénnyel rendelkező ügyfelei számára

A Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) tájékoztatja a QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” ügyfeleit, hogy az ún. Quaestor kötvényen alapuló, a Kárrendezési Alapra át nem szállt igények nyilvántartásba vételéről szóló értesítések kiküldésre kerültek.
A QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” elleni felszámolási eljárásban a Kárrendezési Alaptól kapott adatok alapján a felszámoló az ún. Quaestor kötvényekkel rendelkező ügyfelek részére értesítést küldött postai úton, hogy a kötvényeken alapuló igényeket nyilvántartja.
Az értesítéseket azon ügyfelek kapták meg, akik a Kárrendezési Alaptól kárrendezési ellenértékben nem részesültek, vagy a Kárrendezési Alaphoz benyújtott kárrendezés iránti kérelmüket visszavonták. Azon ügyfelek esetében, akik kárrendezési ellenértékben részesültek, az ún. Quaestor kötvényből eredő teljes követelésük a törvény erejénél fogva a Kárrendezési Alapra szállt át, ezért ezen ügyfeleket a felszámoló külön nem értesítette.
A felszámoló és a QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy az e-mailen, postai úton és telefonon érkező megkereséseket soron kívül megválaszolják. (Elérhetőségek: e-mail: quaestor@psfn.hu, postai cím: 1550 Budapest, Pf.: 194., telefonszám: 06-1/299-99-75) A tájékoztató levelek nagytömegű kiküldése miatt a válaszadásban torlódás várható, ezért a felszámoló kéri az érintettek szíves türelmét.
Amennyiben a kiküldött értesítéssel kapcsolatosan az ügyfelek személyes egyeztetésre tartanak igényt, úgy erre vonatkozó igényüket az idopont@qepfa.hu e-mail címen szíveskedjenek bejelenteni élő telefonos elérhetőségük megadásával. Az így bejelentkezett ügyfeleket a QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” munkatársai a beérkezett e-mailek sorrendjében keresik fel személyes ügyintézés időpontjának egyeztetése céljából.

Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft.

Közlemény letöltése

QUAESTOR Értékpapír és Befektetési Zrt. "f.a."
Webdesig: ItJump Kft.